Το Ιατρείο

Το ιατρείο μας ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Οκτώβριο του 2005 στην πόλη της Καλαμάτας. Ασχολούμαστε αποκλειστικά με τη διάγνωση κ θεραπεία των νόσων του περιοδοντίου και τη αποκατάσταση με τη χρήση οδοντικών (οστεοενσωματούμενων) εμφυτευμάτων.
Σκοπός του ιατρείου είναι πλήρης, σύγχρονη, εξειδικευμένη και τεκμηριωμένη παροχή υπηρεσιών, σε όλο το φάσμα της περιοδοντολογίας και των οδοντικών εμφυτευματων. Σε συνεργασία με τον θεράποντα γενικό οδοντίατρο ή άλλους ειδικευμένους συναδέλφους στοχεύουμε στην πλήρη αποκατάσταση της υγείας, λειτουργικότητας και αισθητικής του ασθενούς.

Από το Σεπτέμβριο του 2018 οπότε και μεταφερθήκαμε στη νέα μας διεύθυνση, ο στόχος παραμένει ο ίδιος: Υψηλού επιπέδου οδοντιατρικές υπηρεσίες. Οδοντιατρικές υπηρεσίες, που δεν υστερούν σε τίποτε σε σχέση με τα σύγχρονα διεθνή δεδομένα και τις παρεχόμενες υπηρεσίες σε άλλα εξειδικευμένα ιατρεία της Αθηνάς ή του εξωτερικού. Βασική μας αρχή η εφαρμογή θεραπείας και τεχνικών απόλυτα βασισμένες στην τεκμηρίωση, όπως προκύπτει από την διεθνή βιβλιογραφία και έρευνα. Τέλος, αλλά πιστεύουμε πολύ σημαντικό, διαρκής μας επιδίωξη είναι οι παρεχομενες υπηρεσίες μας να χαρακτηρίζονται από συνεπεία και ασφάλεια. Προσδοκούμε να είστε ασφαλείς και να αισθάνεστε ασφαλείς. Σας περιμένουμε για να χτίσουμε μαζί μια σχέση εμπιστοσύνης, με σκοπό της αποκατάσταση και διατήρηση της στοματικής σας υγείας και τελικά την ποιότητα ζωής.

Προσβασιμότητα ΑΜΕΑ

Στο Dental Praxis θεωρούμε δεδομένο πως από τις οδοντιατρικές υπηρεσίες μας δεν πρέπει να αποκλείονται τα άτομα με αναπηρίες.
Η κλινική διαθέτει ράμπα που επιτρέπει στα άτομα με κινητικές δυσκολίες, καθώς και σε όσους κινούνται με αναπηρικό αμαξίδιο, να επισκέπτονται τον χώρο. Επιπροσθέτως, οι έδρες αλλά και οι χώροι της κλινικής είναι διαμορφωμένοι κατάλληλα, ούτως ώστε να διασφαλίζεται η άνεση του ασθενούς τόσο κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των οδοντιατρικών πράξεων, αλλά και σε όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο ιατρείο. Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας, είναι πάντα στη διάθεση των ασθενών και των συνοδών τους, προκειμένου οι ασθενείς ΑμεΑ να απολαμβάνουν τη φροντίδα των οδοντιατρικών υπηρεσιών της κλινικής μας.

Αισθάνεστε ασφαλείς;

_DSC1273 copy
_DSC1277 copy
_DSC1264 copy a
Αισθάνεστε ασφαλείς; Στην οδοντιατρική κλινική Dental Praxis, θέλουμε οι ασθενείς μας να αισθάνονται ασφαλείς. Γι’ αυτό το λόγο τηρούμε απαρέγκλιτα όλες τις απαραίτητες διαδικασίες απολύμανσης και αποστείρωσης στους χώρους μας, αλλά και κατά τη διάρκεια των οδοντιατρικών πράξεων. Πιο συγκεκριμένα: Ο χώρος υποδοχής των ασθενών απολυμαίνεται απαραιτήτως σε κάθε ραντεβού, όπως και όλες οι επιφάνειες, με βάση το πρωτόκολλο αποφυγής διασποράς λοιμώξεων. Όσον αφορά τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται, ακολουθείται συγκεκριμένος κύκλος απολύμανσης, συσκευασίας, αποστείρωσης και αποθήκευσης, βάσει αυστηρών κανονισμών πιστοποίησης. Η αποστείρωση του νοσοκομειακού υλικού πραγματοποιείται σε κλιβάνους Class B και Class S, βάσει ISO. Κατά τη διάρκεια των χειρουργικών πράξεων, ιδιαίτερα των σύνθετων, τηρείται πρωτόκολλο πλήρους ασηψίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η κλινική διαθέτει σύστημα απολύμανσης αέρα χειρουργικής μονάδας Midas. Τέλος, για τη μέγιστη ασφάλεια των ασθενών, σε περίπτωση διακοπής ρεύματος κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης, τίθεται σε λειτουργία εναλλακτικό σύστημα ηλεκτροδότησης από ηλεκτρογεννήτρια.