Ορθοδοντική

Invisalign

Μικρές μετακινήσεις – μεγάλες αλλαγές
Ψηφιακή τεχνολογία –“Αόρατη” Ορθοδοντική

Η θεραπεία με Invisalign είναι ένας πρακτικά αόρατος τρόπος για να ισιώσετε τα δόντια σας. Με τη χρήση εξελιγμένης τεχνολογίας τρισδιάστατης απεικόνισης σε υπολογιστή, προβάλλεται το πλήρες πλάνο θεραπείας σας, με βάση το σχεδιασμό που κάνει ο εξειδικευμένος στο Invisalign ορθοδοντικός: από την αρχική θέση των δοντιών σας έως την τελική επιθυμητή θέση. Στη συνέχεια, κατασκευάζεται μια σειρά από διαφανείς νάρθηκες ειδικά για τα δόντια σας ώστε να μετακινούνται λίγο-λίγο μέχρι αυτήν την οριστική επιθυμητή θέση.

Θα φοράτε τον κάθε νάρθηκα για περίπου δύο εβδομάδες και στη συνέχεια θα τον αντικαθιστάτε με τον επόμενο στη σειρά, έτσι ώστε τα δόντια να μετακινούνται προοδευτικά. Ο χρόνος της θεραπείας εξαρτάται από τις ανάγκες σας και θα προσδιοριστεί από τον γιατρό που θα επιλέξετε.

Damon

Μια εντελώς πρωτοποριακή τεχνολογία στα ‘σιδεράκια’. Το σύστημα Damon αποτελεί επαναστατική προσέγγιση της ορθοδοντικής θεραπείας λόγω του είδους του αγκίστρου, το οποίο συγκολλάται στα δόντια. Έτσι με μικρότερο μέγεθος αγκίστρων, που είναι καλύτερα ανεκτά από τον ασθενή έχουμε  μικρότερες τριβές κατά την μετακίνηση των δοντιών. 

Αποτέλεσμα: όμορφα πλατιά χαμόγελα σε μικρότερο χρόνο! 

Περιστατικά

ΜΕΤΑ
ΠΡΙΝ
ΜΕΤΑ
ΠΡΙΝ
ΜΕΤΑ
ΠΡΙΝ
ΜΕΤΑ
ΠΡΙΝ